2-Bir çay bardağı kaynar suya,1 çay kaşığı havuç tohumu konulur.Kısık ateşte birkaç dakika kaynatılır.10 dakika demlendirilir ve sabah,öğle ve akşam tok karnına içilir.
3-Kakule toz haline getirilir.Günde birkaç defa 0,5 gram kap halinde alınır.
4-Tere-su teresi sıkılırarak suyundan günde 1 bardak içilir.
5-Bir bardak kaynar suya 10 gram kantaron bitkisi konulur.10 dakika bekletilerek öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilir.
6-Bir bardak kaynar suya 2 gram papatya konur.10 dakika bekletilip günde 1 bardak sabahları aç karnına içilir.
7-Bir bardak kaynar suya 2 tatlı kaşığı dövülmüş kereviz tohumu konulur.10 dakika bekletilip günde 3 bardak yemeklerden önce içilir.
İcerik
İştahsızlık için doğal çözüm önerileri
Gönderen Bitkiler Etiketler: Ahmet Maranki, beslenme, İştahsızlık, sağlıkSayın Prof. Dr. Ahmet Maranki acıklıyor
1-Ahududu,ayva kompostosu,badem, ceviz, greyfurt, kayısı,limon, portakal, domates,enginar, havuç, sarımsak, turp,adaçayı, ardıç tohumu, kekik,kimyon, kişniş, nane, rezene vesöğüt yaprağının iştah açıcı özelliği vardır.Prof. Dr. Ahmet MARANKİ Hocamızın kişisel web sitesinde www.maranki.com da daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder